Ebode IPV4NVR 4-kanaals netwerkvideorecorderEbode

De IPV4NVR is een 4-kanaals HD-netwerkvideorecorder, ontwikkeld voor kleine en middelgrote bewakingssystemen. Met de eenvoudige installatie en slimme zoekfunctie kun je tot 4 netwerkcamera’s in 720P- of 960P-resolutie weergeven. Dankzij dit slimme kastje bedien je alle camera’s op één scherm via je browser. 

De IPV4NVR is compatibel met alle ONVIF geïntegreerde camera’s, MJPEG-camera’s en ebode HD-camera’s  (720P/960P). Bediening gaat via de muis (optioneel) of PC in combinatie met je internetbrowser. Uniek aan de IPV4NVR is dat het een mini NVR is en je het apparaat daarom gemakkelijk uit het zicht kunt te plaatsen.

De ebode IPV4NVR heeft zowel een VGA- als een HDMI-uitgang. Hij ondersteunt maximaal 4TB videoopslag via USB, Flash Disk of HDD (niet inbegrepen).


Prijs € 25,00 p/s

De IPV4NVR is te bestellen via de mail op verkoop@beekcomhandelsonderneming.nl

 

 

Ebode VL88 Video Link 88Ebode

Ebode VL88 Video Link 88

Kijk overal in huis DVD! - Geniet, kijk en bedien A/V apparatuur waar dan ook in huis, zelfs door muren en plafonds, met dank aan de draadloze technologie. - Geschikt voor het draadloos overbrengen van beeld en geluid, als ook de bediening van A/V bronnen..

Prijs € 25,00 p/s

Ebode VL88 Video Link 88 is te bestellen via de mail op verkoop@beekcomhandelsonderneming.nl

 

 

 

Ebode VL58 Video Link 585.8Ebode

Ebode VL58 Video Link 585.8 GHz Audio / Video zender. Geniet, kijk en bedien A/V apparatuur waar dan ook in huis, zelfs door muren en plafonds, met dank aan de draadloze technologie.


Prijs € 25,00 p/s

Ebode VL58 is te bestellen via de mail op verkoop@beekcomhandelsonderneming.nl

 

 

 

Ebode Bluetooth LED Light Speaker

Ebode

De ebode Bluetooth LED Light Speaker laat gebruikers draadloos muziek afspelen door hun huis of op kantoor. Het integreert een efficiënt te dimmen LED licht en een draadloze luidspreker in een enkele lamp, welke kan worden bediend door elk met Bluetooth uitgerust apparaat zoals Smart Phone, tablet of laptop. De ebode Bluetooth LED Light Speaker wordt geleverd met een losse afstandsbediening om het licht te dimmen, het volume van de muziek te regelen en door de muziek te bladeren


Prijs € 19,95 p/s

Bluetooth LED is te bestellen via de mail op verkoop@beekcomhandelsonderneming.nl

 

 

 

Ebode VLHD30 HD Video Link + USBEbode VLHD30

Nu draadloos HDMI en USB in een apparaat.Geen zichtbare HDMI kabels meer door het huis. De ebode VLHD30 vervangt uw HDMI kabel en het draadloze USB signaal maakt het mogelijk met toetsenbord of muis uw PC op afstand te bedienen. Het systeem, bestaande uit een zender en ontvanger, stuurt draadloos ongecomprimeerde High-Definition videoÕs van elk HD Video apparaat of PC naar uw HD TV (of projector), waar dan ook in huis. Het bereik is tot 30 meter (line of sight).

 

Prijs € 50,00 p/s

Ebode VLHD30 is te bestellen via de mail op verkoop@beekcomhandelsonderneming.nl

 

 

Beekcom

Handelsonderneming

 

 

 

Contact